Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Özcan Deniz - Μάθε τα πάντα για τον Καχραμάν από τα Δίχτυα του πεπρωμένου



Özcan Deniz - Μάθε τα πάντα για τον τούρκο ηθοποιό που υποδύεται τον Καχραμάν στο σίριαλ του Mega "τα Δίχτυα του πεπρωμένου"


Οζκάν Ντενίζ Βιογραφικό:

Τραγουδιστής, ηθοποιός, σκηνοθέτης, μουσικός και κινηματογραφικός παραγωγός, ο 43χρονος Οζκάν Ντενίζ, που πρωταγωνιστεί «Στα δίκτυα του πεπρωμένου» του Μega, βλέπει τις... μετοχές του να εκτινάσσονται.

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 32.000 ευρώ (96.000 τούρκικες λίρες) ανά επεισόδιο του Kaderimin Yazildigi Gun («Στα δίκτυα του πεπρωμένου») εισπράττει ο ηθοποιός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη σειρά.

Αυτός λέγεται πως ήταν και ο λόγος που εγκατέλειψε σχεδόν ξαφνικά το καστ του «Μαύρου Τριαντάφυλλου», ενώ είχε συμφωνήσει με τους παραγωγούς για μία ακόμη σεζόν.

Ο κουρδικής καταγωγής ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα του από τη μουσική βιομηχανία. Η οικογένειά του, πολύ φτωχή και έχοντας πέντε παιδιά, μετακόμισε στο Αϊδίνιο, όταν ο Οζκάν ήταν μόλις 5 ετών.

Για βιοποριστικούς λόγους άρχισε να κάνει διάφορες δουλειές από την ηλικία των 12 ετών και δύο χρόνια αργότερα, στα 14 του, δημιούργησε την πρώτη του μουσική μπάντα υπό τον τίτλο «Μavi Deniz» («Μπλε Θάλασσα»).

Το 1989 μετακόμισε στη Γερμανία και επέστρεψε στην Αγκυρα 2 χρόνια αργότερα μετά από προτροπή ενός κυνηγού ταλέντων.

Τα πρώτα χρόνια δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία, όμως στο τέλος της δεκαετίας του '90 έρχονται οι πρώτες ποπ επιτυχίες και η καριέρα του Οζκάν Ντενίζ μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2000 απογειώνεται.


Οζκάν Ντενίζ Ταυτότητα:

  • Ημερομηνία γέννησης: 19 Μαΐου 1972 
  • Ζώδιο: Ταύρος
  • Ηλικία: 43 χρονών
  • Ύψος: 1,80 m


Δείτε φωτογραφίες








4 σχόλια: