Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδια 68, 69, 70, 71, 72 Περιλήψεις και videos



Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδια 68, 69, 70, 71, 72 Περιλήψεις και videos
Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια του τούρκικου σίριαλ του MEGA πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Δείτε πρώτοι τις συγκλονιστικές εξελίξεις:

Στα δίχτυα του πεπρωμένου - Το μεγάλο φινάλε

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ Συγκλονιστικές εξελίξεις! Ο Κερέμ δολοφονείται στην προσπάθειά του να σώσει την Ελίφ

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Δείτε το τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου. Η Ελίφ ζει και εμφανίζεται στον Καχραμάν στο πλευρό του Μακσούτ



Μάθετε τα πάντα για τους πρωταγωνιστές:

Χατιτζέ Σεντίλ: Μάθε τα πάντα για την Ελίφ από τα δίχτυα του πεπρωμένου

Özcan Deniz - Μάθε τα πάντα για τον Καχραμάν από τα Δίχτυα του πεπρωμένου


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68 - Περίληψη

Ο Καχραμάν εξομολογείται στον Τζελάλ ότι είναι απαρηγόρητος και ότι κάθε μέρα που περνάει η Ελίφ τού λείπει πιο πολύ. Η Κιγιμέτ ζητάει απ' τη Σουλτάν να της δώσει το μωρό πίσω κι εκείνη προσπαθεί να της εξηγήσει ότι είχε ενημερώσει την Ντεφνέ πως θα το πάρει κοντά της για λίγο. Η Ελίφ δεν μπορεί να κουνήσει τα πόδια της ακόμα, ενώ ο ιδιωτικός ντετέκτιβ βρίσκει έναν μάρτυρα κλειδί στον τόπο του ατυχήματος.





ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69 - Περίληψη


Η οικογενειακή επιχείρηση κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή και η οικογένεια είναι μια ανάσα πριν την οικονομική κατάρρευση. Ο Ζιγιά ελπίζει ότι ο Καχραμάν θα βρει μια λύση που θα τους βγάλει απ΄ το αδιέξοδο, εκείνος όμως έχει αποσυρθεί και θρηνεί για τον χαμό της γυναίκας του.




ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 - Περίληψη


Ο Ζιγιά προσπαθεί να πείσει τον Καχραμάν να παντρευτεί την Ντεφνέ για χάρη των παιδιών του. Του εξηγεί πόσο έχει αλλάξει η κοπέλα, πως έχει σταθεί στην οικογένεια και με πόση αγάπη μεγαλώνει τα δυο παιδιά. Ο Καχραμάν θα αναγκαστεί να υποχωρήσει.




ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 71 - Περίληψη

Η Ελίφ έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με μια σκληρή αλήθεια, τα φαινόμενα όμως απατούν κι αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο Καχραμάν δεν μπορεί να την ξεχάσει και εξακολουθεί να την περιμένει. Η Ντεφνέ ελπίζει ότι ο Καχραμάν θα έρθει σύντομα κοντά της, ενώ η Σουλτάν συμμαχεί με τον Μακσούτ.




ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 72 - Περίληψη

Ο Μακσούτ ετοιμάζεται για το τελικό χτύπημα στους Γιορουκχάν, ενώ ο Καχραμάν ανασκουμπώνεται και προσπαθεί να συμμαζέψει τις επαγγελματικές ατασθαλίες του αδερφού του. Η Ντεφνέ παρακαλεί την Κιγιμέτ να της επιστρέψει το dvd που την δείχνει να συνομιλεί με τον Μακσούτ, η Σουκράν όμως, που παραμονεύει πάντα, τις ακούει και το βρίσκει πρώτη.



Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου