Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδια 43, 44, 45, 46, 47 Περιλήψεις και videos



Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδια 43, 44, 45, 46, 47 Περιλήψεις και videos
Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια του τούρκικου σίριαλ του MEGA πριν παιχτούν στην τηλεόραση.



ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43 - Περίληψη
Θα προβληθεί Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Η Κιγιμέτ, υποκινούμενη απ΄ το συμφέρον της και τον εκβιασμό της Ντεφνέ, υποστηρίζει την απόφαση του Κερέμ να κάνει πρόταση γάμου στην Ελίφ, παρόλο που ξέρει ότι ο Καχραμάν αγαπάει την κοπέλα και θέλει να είναι μαζί της. Ο Καχραμάν ταράζεται που η Ελίφ έχει εγκαταλείψει το εξοχικό.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44 - Περίληψη
Θα προβληθεί Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Αναμένεται σύντομα

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 - Περίληψη
Θα προβληθεί Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ναζλί πηγαίνει κρυφά στο γραφείο του Καχραμάν για να του ζητήσει να συνεχίσει το σχολείο κι εκείνος δεν χάνει ευκαιρία να την ρωτήσει γιατί άλλαξε η συμπεριφορά της Ελίφ. Η Σουκράν, που δεν μπορεί να ξεπεράσει την απιστία του Γιακούπ, θα εκμυστηρευτεί στην Κιγιμέτ τι έχει συμβεί.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46 - Περίληψη
Θα προβληθεί Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ελίφ έχει πειστεί ότι η οικογένεια του Καχραμάν έχει αποφασίσει να της πάρει το παιδί μόλις γεννηθεί. Έτσι με βαριά καρδιά δέχεται την πρόταση γάμου του Κερέμ, κάτι που θα συγκλονίσει τον Καχραμάν και θα εξοργίσει τη μητέρα της.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47 - Περίληψη
Θα προβληθεί Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Η Κιγιμέτ προσπαθεί να λογικέψει τη Σουλτάν που έχει εισβάλλει στο σπίτι της σε έξαλλη κατάσταση. Την ίδια ώρα, ο Τζελάλ συμβουλεύει τον Καχραμάν να μην χάνει χρόνο και να προσπαθήσει ξανά να προσεγγίσει την Ελίφ πριν να είναι αργά για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου