Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ Συγκλονιστικές εξελίξεις! Ο Κερέμ δολοφονείται στην προσπάθειά του να σώσει την Ελίφ



Οι εξελίξεις της σειράς «Στα δίχτυα του πεπρωμένου» θα είναι ανατρεπτικές.
Διαβάστε τι θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

Όσο οι μέρες περνούν και η εγκυμοσύνη της Ελίφ προχωρά, ο Καχραμάν δένεται περισσότερο μαζί της. Ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε κάθε στάδιο της κύησης στο πλευρό της. Την ίδια στιγμή, η Ντεφνέ δείχνει ξανά το αδιάφορο και σκληρό πρόσωπο της.



Η Ελίφ λίγους μήνες αργότερα μαθαίνει πως η ίδια είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού και δένεται περισσότερο μαζί του. Παράλληλα, ο Καχραμάν δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματα που τρέφει για εκείνη. Για πρώτη φορά αισθάνεται ερωτευμένος και δεν έχει σκοπό να αφήσει τη γυναίκα της ζωής του να φύγει.

0 επιχειρηματίας ζητά διαζύγιο από την Ντεφνέ, η οποία όμως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη της. Η γυναίκα δείχνει πως έχει συμβιβαστεί με τον χω ρισμό, ωστόσο έχει βάλει άντρες να παρκολουθούν κατά πόδας της Ελίφ, δείχνοντας ικανή για όλα, προκειμένου να μην ευτυχήσει ποτέ ο πρώην σύντροφος της.

Από την άλλη, ο επιχειρηματίας έχει να αντιμετωπίσει την οργή του Κερέμ, ο οποίος ήταν ερωτευμένος με την Ελίφ. Παρ' όλα αυτά, ο νεαρός, μαθαίνοντας πως Ελίφ και Καχραμάν θα γίνουν γονείς, αποφασίζει να μη στερήσει την ευτυ χία στον θείο του και τους δίνει την ευχή του. Έτσι, ο Καχραμάν αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στην Ελίφ. Η τελευταία δέχεται με μεγάλη χαρά και όλοι ετοιμάζονται για τη μεγάλη μέρα.

Η οικογένεια Γιορουκχάν υποδέχεται στο σπίτι την Ελίφ, τη μητέρα της και την αδερφή της εγκάρδια, ενώ ο Καχραμάν δείχνει για πρώτη φορά ευτυχισμένος. Όταν η μέρα του γάμου φτάνει, όλοι βρίσκονται στο πλευρό του ζευγαριού.

Όλοι εκτός από την Ντεφνέ, η οποία οργανώνει ένα σατανικό σχέδιο. Τη στιγμή που το νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται στη δεξίωση χορεύοντας τον πρώτο του χορό, ένας ελεύθερος σκοπευτής σημαδεύει την Ελίφ, η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. O Κερέμ, όμως, την τελευταία στιγμή βλέπει τον άγνωστο άντρα και πέφτει μπροστά από την κοπέλα. Ο νεαρός τραυματίζεται σο βαρά, ενώ όλοι πανικοβάλλονται. Αμέσως ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, όπου υποβάλλεται σε πολύωρο χειρουργείο.

Στο μεταξύ, η Μεριέμ, θολωμένη από τον πόνο, επιτίθεται στην Ελίφ, κατηγορώντας τη για την κατάσταση του γιου της. Λίγες ώρες αργότερα οι γιατροί ανακοινώνουν στην οικογένεια άσχημα νέα. Τους ενημερώνουν πως ο νεαρός έχασε τη μάχη με τον θάνατο. Όλοι καταρρέουν, ενώ η Μεριέμ σπαράζει στην αγκαλιά του Ζιγιά. Η Ελίφ, νιώθοντας ένοχη, φεύγει αμέσως τρέχοντας και κλαίγοντας με λυγμούς. Την επομένη είναι η κηδεία του Κερέμ. Θλίψη, πόνος και ένα μεγάλο γιατί πλανώνται στην ατμόσφαιρα. Ο Καχραμάν, όμως, παρά το πένθος του, βάζει στόχο να βρει και να τιμωρήσει τους δολοφόνους του ανιψιού του, χωρίς να γνωρίζει πως ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι η πρώην σύζυγος του, Ντεφνέ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου