Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ: Αυτά είναι τα 5 τελευταία επεισόδια της σειράς


Σχεδόν ένας μήνας έμεινε –εκτός απροόπτου– μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της σειράς «Στα δίχτυα του πεπρωμένου» στο MEGA και το souexoumenea.blogspot.com σας παρουσιάζει αποκλειστικά καρέ καρέ τις σκηνές από τα τελευταία 5 συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς, όπως και τους διαλόγους των πρωταγωνιστών.



Η αυτοθυσία του Κερέμ για να σώσει την Ελίφ είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί άγρια το νήμα της ζωής του. Η Μεριέμ είναι απαρηγόρητη και, φυσικά, κατηγορεί για όλο αυτό το δράμα που ζει την Ελίφ. Η ίδια ακροβατεί ανάμεσα στην τρέλα και τη λογική και οι πράξεις της θα φέρουν μεγάλο πόνο τόσο στον αδελφό της και την οικογένειά της, όσο και στην Ελίφ. Το μίσος της για την κοπέλα ολοένα και μεγαλώνει και θα την εκδικηθεί πάση θυσία με τον χειρότερο τρόπο.

Ενα πρωινό η Μεριέμ μπαίνει στο δωμάτιο της Ελίφ και αρχίζει να της φωνάζει και να την κατηγορεί για το θάνατο του Κερέμ.

-Πώς τολμάς να είσαι ακόμα εδώ; Να μένεις σπίτι μας, να τρως από το φαγητό μας, να κοιμάσαι; Εξαιτίας σου έχασα το γιο μου, της λέει θυμωμένη η Μεριέμ και η Ελίφ προσπαθεί να την ηρεμήσει, όταν αντιλαμβάνεται πως την έπιασαν οι πόνοι της γέννας. Η κοπέλα ουρλιάζει από τον πόνο, πέφτει στο πάτωμα και φωνάζει, ενώ η Μεριέμ από πάνω της την κοιτάζει με μίσος.

-Οπως κάηκε η δική μου ψυχή, έτσι να καεί και η δική σου, της λέει και φεύγει χωρίς να της προσφέρει τη βοήθειά της. Η Ελίφ χάνει τις αισθήσεις της και το βράδυ ο Καχραμάν τη βρίσκει αναίσθητη και αμέσως τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Όλη η οικογένεια αγωνιά, εκτός από τη Μεριέμ.

-Ολα εδώ πληρώνονται! Ελπίζω τα νέα να είναι άσχημα, όπως ήταν και του γιου μου, λέει με μίσος, ενώ ο Γιακούπ και η Σουκράν την κοιτάζουν σαστισμένοι. Το ίδιο βέβαια εύχεται και η Ντεφνέ που μαθαίνει τα νέα: «Μακάρι να μη γλιτώσεις, Ελίφ», μονολογεί. Υστερα από πολλές ώρες αναμονής και αγωνίας η Ελίφ καταφέρνει να γεννήσει ένα υγιέστατο αγοράκι και η χαρά για όλους είναι μεγάλη. Ομως τόσο η Ελίφ όσο και το μωρό κινδυνεύουν από την Ντεφνέ και τη Μεριέμ. Κι ενώ η Ντεφνέ βάζει τον Ιμπραήμ, τον «δήθεν» οδηγό της να σκοτώσει την Ελίφ, η Μεριέμ φτάνει στο δωμάτιο της κοπέλας νωρίτερα από εκείνον και καταφέρνει να απαγάγει το νεογέννητο, ενώ η Ελίφ κοιμάται. Οταν θα διαπιστώσει πως το παιδί της λείπει τότε καταρρέει και τίποτα δεν μπορεί να την ηρεμήσει. Αμέσως ρωτάει τους γιατρούς για το πού βρίσκεται το παιδί της, ενώ τηλεφωνεί στον Καχραμάν και του λέει:

-Το μωρό δεν είναι εδώ! Κάποιος το πήρε! Οι γιατροί κάνουν ηρεμιστική ένεση στην Ελίφ, ενώ ο Καχραμάν δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους συνέβη. Στο μεταξύ ο Ιμπραήμ, ενημερώνει την Ντεφνέ κάποιος απήγαγε το μωρό. Η Ελίφ ζει τραγικές στιγμές...

Την επόμενη μέρα η Μεριέμ βρίσκεται στην άκρη της αποβάθρας και ετοιμάζεται να ρίξει το μωρό στο νερό, ενώ στο μεταξύ η Ελίφ φεύγει από το σπίτι και όλοι την ψάχνουν. Εκείνη πάει στην Ντεφνέ για να ψάξει το μωρό, σίγουρη πως εκείνη το έχει πάρει.

-Δεν ξέρω πού είναι ο γιος σου, ψάξε και μόνη σου παντού, της φωνάζει η Ντεφνέ. Η Ελίφ ψάχνει, αλλά δεν τον βρίσκει πουθενά και παθαίνει κρίση πανικού. Η Ντεφνέ ενημερώνει τον Καχραμάν ότι η Ελίφ είναι στο σπίτι της και εκείνος πάει να την πάρει. Οι μέρες περνούν και η αγωνία για την τύχη του μωρού ολοένα και μεγαλώνει. Ο Καχραμάν ανακαλύπτει πως η αδελφή του τελικά είναι εκείνη που απήγαγε το παιδί του, τη στιγμή που εκείνη μετανιωμένη για ό,τι έκανε επιστρέφει στην έπαυλη με το νεογέννητο στην αγκαλιά.

-Σας έφερα το μωρό... Εγώ το πήρα! Συγχώρεσέ με, Καχραμάν! Ησουν σαν πατέρας για το γιο μου κι εγώ σου έκανα τέτοιο πράγμα. Ηθελα να εκδικηθώ για το χαμό του γιου μου την Ελίφ, αλλά δεν μπόρεσα... Δεν μπόρεσα να ρίξω το παιδί στη θάλασσα! Μετά από αυτό δεν μπορώ να μείνω άλλο σ' αυτό το σπίτι, να σας αντικρίσω... Φεύγω, λέει η Μεριέμ και κάνει να φύγει. Ομως η Ελίφ τη συγχωρεί και της ζητάει να μείνει...



Ο Ιμπραήμ σκοτώνει την Ελίφ

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η ζωή του ζευγαριού μπήκε σε μια τάξη, τα σχέδια της Ντεφνέ και του Μακσούτ ανατρέπουν ξανά τα πάντα. Η μεν πρώτη θέλει να κερδίσει τον πρώην σύζυγό της, ενώ ο δεύτερος να έχει στο πλευρό του τη γυναίκα που αγάπησε. Οι δυο τους συνεργάζονται, αλλά ο καθένας με διαφορετικό συμφέρον και απαιτήσεις. Η Ντεφνέ θέλει να σκοτώσει την Ελίφ, ενώ ο Μακσούτ να την απομακρύνει από τον Καχραμάν. Ο συνεργάτης και εντολέας τους γι' αυτό είναι ένας: ο Ιμπραήμ, ο νέος οδηγός της Ντεφνέ, ο οποίος αποφασίζει να βγάλει από τη μέση την Ελίφ. Ετσι ένα πρωινό της τηλεφωνεί και της ζητάει να συναντηθούν. Εκείνη του λέει πως δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι, αλλά εκείνος επιμένει ότι έχει να της πει κάτι πολύ σημαντικό για την οικογένειά της.

-Είμαι ο αδελφός σου, της λέει και η Ελίφ σοκάρεται.

-Δεν γίνεται, δεν μπορεί να ισχύει αυτό, λέει η κοπέλα και δέχεται να συναντηθούν. Εκείνη φεύγει από το σπίτι μαζί με τον οδηγό της. Ο Ιμπραήμ περιμένει στο δρόμο, όταν βλέπει το αυτοκίνητο της Ελίφ να πλησιάζει, με την καραμπίνα του σημαδεύει τον οδηγό, τον πυροβολεί θανάσιμα και το αυτοκίνητο με την Ελίφ μέσα πέφτει από τον γκρεμό. Τα νέα δεν αργούν να μαθευτούν στην έπαυλη, ενώ ο Ιμπραήμ ενημερώνει την Ντεφνέ:

-Η Ελίφ είναι πια νεκρή! Πλέον μπορείς να γυρίσεις πίσω στον Καχραμάν. Η οικογένεια φτάνει στο σημείο που έγινε το ατύχημα και η αστυνομία με βάρκες ψάχνει στη θάλασσα για να βρει το σώμα της άτυχης κοπέλας. Οι ελπίδες να βρεθεί η κοπέλα χάνονται, όταν ο επικεφαλής των ερευνών δίνει στον Καχραμάν το κόκκινο φόρεμα αλλά και την τσάντα της γυναίκα του. Μετά από μέρες οι έρευνες της αστυνομίας μένουν άκαρπες και η Ελίφ θεωρείται πια νεκρή, χωρίς να έχει βρεθεί ποτέ το πτώμα της.



Ο Μακσούτ «φυλακίζει» την Ελίφ

Κι ενώ όλοι πιστεύουν πως η Ελίφ έχει πεθάνει, ο Μακσούτ που κατάφερε να τη σώσει από το αυτοκίνητο που βυθιζόταν, την έχει στο σπίτι του σ' έναν ειδικό χώρο διαμορφωμένο για εκείνη μέχρι να συνέλθει από το κώμα. Ενας γιατρός την παρακολουθεί κρυφά, ενώ μία νοσοκόμα την περιποιείται καθημερινά. Οταν η Ελίφ θα συνέλθει, θα ανακαλύψει πως είναι φυλακισμένη του Μακσούτ και θα ζητήσει να γυρίσει πίσω στον άνδρα και το παιδί της. Παράλληλα δεν μπορεί να κουνήσει τα πόδια της.

-Τι μου έκανες; Φώναξε τον άνδρα μου! Καχραμάν, φωνάζει εκείνη. Και συνεχίζει απευθυνόμενη στον Μακσούτ:

-Εφτιαξα ολόκληρο νοσοκομείο για εσένα, για να σε κάνω καλά! Σε κοίταξα καλύτερα κι από την οικογένειά σου, της λέει εκείνος. Λίγες μέρες αργότερα η Ελίφ μεταφέρεται κάτω από άκρα μυστικότητα σε νοσοκομείο προκειμένου να εγχειριστεί για να μπορέσει να περπατήσει ξανά. Εκεί καταφέρνει να βρει μια νοσοκόμα και της ζητάει να τηλεφωνήσει στον Καχραμάν και να του πει πού βρίσκεται. Η κοπέλα από την αφέλειά της πιστεύει πως η Ελίφ τα έχει χαμένα και έτσι ενημερώνει τον Μακσούτ.

-Γυρισέ με στο σπίτι μου, λέει η Ελίφ στον Μακσούτ.

-Τελείωσε αυτό το θέμα! Δεν πρόκειται να γυρίσεις ξανά εκεί, της απαντάει εκείνος. Κατά την επιστροφή της στο σπίτι, η Ελίφ ζητάει από την κοπέλα που την προσέχει να της δώσει ένα τηλέφωνο για να μιλήσει με τον άνδρα της.

-Ελίφ, όλοι σε θεωρούν νεκρή, της λέει εκείνη. Δύο χρόνια αργότερα, η Ελίφ συνεχίζει να μένει στο σπίτι του Μακσούτ, αλλά δεν μπορεί να περπατήσει και βρίσκεται σε αναπηρικό καρότσι. Κανείς όμως δεν ξέρει εκτός από τη νοσοκόμα ότι η Ελίφ τελικά έχει γιατρευτεί και μπορεί να περπατήσει, αλλά παίζει θέατρο προκειμένου να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μακσούτ.

Δύο γάμοι με πόνο καρδιάς!

Εχουν περάσει δύο χρόνια από εκείνο το τροχαίο και έχοντας γεννήσει την κόρη τους, η Ντεφνέ ζει στην έπαυλη μεγαλώνοντας παράλληλα και τον μικρό Τοπράκ, από τη στιγμή που η Ελίφ είναι «νεκρή». Ο Καχραμάν έχει αρχίσει και πάλι να εκτιμάει την πρώην γυναίκα του, η οποία και τον στήριξε στις δύσκολες ώρες που έζησε στο παρελθόν. Χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως έβγαλε από το μυαλό του την Ελίφ. Και η ίδια η Ντεφνέ το γνωρίζει αυτό, αλλά είναι τέτοιος ο πόθος της για να γίνει ξανά η γυναίκα του που δεν την ενδιαφέρει. Είναι σίγουρη πως θα την αγαπήσει ξανά, όπως τότε... Παλιά... Στις αρχές της γνωριμίας τους και πριν μπει στη ζωή τους η Ελίφ... Ο Καχραμάν μετά από μία συζήτηση που είχε με τους γονείς του αποφασίζει πως θα πρέπει ξανά να παντρευτεί την Ντεφνέ και να ζήσουν και πάλι μαζί μεγαλώνοντας τα παιδιά τους. Η μέρα του γάμου έχει φτάσει και ο Καχραμάν κοιτάζει το γιο του και σκέφτεται την Ελίφ. Η Ντεφνέ μπαίνει στο δωμάτιο και του λέει πως χαίρεται που θα κάνουν μια νέα αρχή και θα ξεχάσουν το παρελθόν. Ομως εκείνος δεν συμμερίζεται τις σκέψεις της.

Πηγή: TV 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου