Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ανατροπή στο Μπρούσκο: Η Μελίνα μένει έγκυος! Όλα όσα θα δούμε τι νέα σεζόν 2015-16 στο αγαπημένο σίριαλ του ANT1


Μπρούσκο μέσα στη σειρά μπρούσκο έχουμε δει πάρα πολλές φορές αυτό το περιβόητο ζευγάρι, η σχέση του να έχει φτάσει αμέτρητες φορές στην καταστροφή.  Τους είδαμε να χωρίζουν μετά  να τα ξαναβρίσκουν,παντρεύτηκαν και τώρα ήρθε η στιγμή που η μοίρα τους χτύπησε άσχημα, με τις κατηγορίες να βαραίνουν τον Αχιλλέα ως δολοφόνο και να φυλακίζεται μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητά του.
Όμως δεν θα αργήσει η στιγμή που η ζωή,θα τους δικαιώσει τόσο αυτούς αλλά ακόμα περισσότερο τη σχέση τους.




Μπρούσκο πλέον το δικαστήριο παίρνει μια απόφαση που λειτουργεί σαν βάλσαμο για αυτούς,αλλά και για τη σχέση τους,είναι κάτι που περίμενε καιρό η Μελίνα να ακούσει αφού καθόταν δίπλα του σαν βράχος να στηρίζει τον Αχιλλέα.
Η Μελίνα δεν σκέφτηκε ούτε καν να παρατήσει τον Αχιλλέα αυτές τις δύσκολες και άσχημες ώρες που περνούσε, χωρίς να υπάρχει ελπίδα από πουθενά.
Ο Αχιλλέας όμως με τη σειρά του, για το καλό της Μελίνας έσπρωχνε με τον τρόπο του τη γυναίκα του στον πρώην άνδρας της, ώστε να καταφέρει να τη σώσει,αλλά εκείνη δεν το σκέφτηκε ούτε καν να τον ακούσει.

Μπρούσκο εάν ο Αχιλλέας έμενε καιρό μέσα στη φυλακή και εκείνη θα έμενε  δίπλα του να τον στηρίζει.  Η μοίρα όμως δεν είχε αυτά τα σχέδια για τα παιδιά αφού η αθώωση του Αχιλλέα ήρθε γρήγορα μετά από ένα χρόνο και μετά ήρθε και η αναθεώρηση όλων εκείνων των γεγονότων όπου είχαν σκιάσει την ψυχή τους.  Ακόμα το γεγονός ότι δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ένα παιδί έχει δημιουργήσει και αυτό τα δικά του αγκάθια μέσα στη σχέση τους.
Η Μελίνα πλέον έχει καταλάβει για τα καλά ότι ύστερα από αυτήν την  ιστορία που πέρασαν εκείνη και ο Αχιλλέας είναι μια οικογένεια, χωρίς να έχουν  την απόλυτη χαρά τη γέννηση ενός παιδιού.  Έτσι βλέπουμε τον Αχιλλέα μαζί με τη Μελίνα, να παίρνουν την απόφαση ώστε να κάνουν μια καινούργια αρχή.



Έτσι πλέον βλέπουμε τη Μελίνα να είναι εντελώς χαλαρή, χωρίς άγχος και ξεκινάει ξανά τις προσπάθειες για ένα παιδί. Χωρίς όμως αυτό να είναι ο κύριος σκοπός της.

Τελικά όμως τα καταφέρνει και πετυχαίνει και κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.
Η Μελίνα έχει όλα τα σημάδια της εγκυμοσύνης  Δείχνει να το προσπερνά αφού δεν θέλει και αυτή τη φορά να πληγωθεί πολύ.  Φοβάται να ζήσει το όνειρο της εγκυμοσύνης.  Αφού δεν είναι και η πρώτη φορά που περιμένει παιδί αλλά πάντα έχει την κακιά καταλήξει.
Την προηγούμενη φορά η εμπειρία που είχε ήταν τραγική με την ίδια να είναι πάρα πολύ πληγωμένη.  Αυτή τη φορά τη βλέπουμε να παίρνει εντελώς χαλαρά το θέμα και να είναι εντελώς διαφορετική.
Η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα και η μοίρα ετοιμάζεται να τους χαρίσει το απόλυτο  όνειρό τους, δηλαδή ένα παιδί που τόσο πολύ επιθυμούσαν.  Αυτή τη φορά όμως το σενάριο τους θέλει να τα καταφέρνουν και κανένας δεν μπορεί να τους το στερήσει.
Έτσι ο Αχιλλέας πρέπει να σταθεί δίπλα στους δύσκολους μήνες εγκυμοσύνης της γυναίκας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου