Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδια 38, 39, 40, 41, 42 Περιλήψεις και videos



Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδια 38, 39, 40, 41, 42 Περιλήψεις και videos
Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια του τούρκικου σίριαλ του MEGA πριν παιχτούν στην τηλεόραση.



ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38 - Περίληψη
Θα προβληθεί Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Η ζωή του Καχραμάν κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή. Η οικογένεια Γιουρουκχάν και η οικογένεια της Ελίφ αγωνιούν στο πλευρό του, ενώ η Ντεφνέ δεν διστάζει να επιτεθεί στην Ελίφ και να απειλήσει ότι θα την σκοτώσει αν πάθει κάτι ο άντρας της. Την ίδια ώρα, ο Κερέμ, με τη βοήθεια του Ζιγιά, θα βάλουν ανθρώπους για να εντοπίσουν τον Μακσούτ και ένα πρόσωπο κλειδί θα κληθεί να δώσει αίμα για να σώσει τον Καχραμάν.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39 - Περίληψη
Θα προβληθεί Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Η Μεριέμ υποπτεύεται ότι ο Κερέμ προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για τον θείο του, αλλά μάταια προσπαθεί να τον αποτρέψει. Η Ελίφ δεν μπορεί να ησυχάσει και το βράδυ ενώ όλοι κοιμούνται εκείνη επιστέφει στο νοσοκομείο για να είναι δίπλα στον Καχραμάν. Η Σουλτάν υποψιάζεται ότι η Ελίφ έχει αρχίσει να βλέπει με άλλο μάτι τον Καχραμάν και την συμβουλεύει να προσέχει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40 - Περίληψη
Θα προβληθεί Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Η Κιγιμέτ επιχειρεί να διώξει την Ντεφνέ αποκαλύπτοντας το dvd που κρατά στα χέρια της, εκείνη όμως, με την παρέμβαση της μητέρας της, επιστρέφει κρατώντας έναν άσο στο μανίκι. Έτσι, η Κιγιμέτ αναγκάζεται να πει στην Ελίφ ότι πρέπει να μείνει μακριά απ' τον Καχραμάν. Η Ελίφ θα φύγει απ' το σπίτι για άλλη μια φορά και ο Καχραμάν, που ανησυχεί, θα βάλει ανθρώπους να την προσέχουν.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41 - Περίληψη
Θα προβληθεί Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Παρ' όλο που η Ελίφ έχει φύγει απ' το σπίτι, η Ντεφνέ είναι διαρκώς θλιμμένη, καθώς ο Καχραμάν δείχνει να έχει παραιτηθεί απ' τον γάμο τους. Η Νεβάλ παρηγορεί και καθησυχάζει την κόρη της, με την πεποίθηση ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Ο Καχραμάν δείχνει το καινούργιο σπίτι στην Ελίφ και της εξηγεί ότι πρέπει να μείνουν μόνοι για να μιλήσουν. Η Ελίφ δέχεται, μόνο που αυτή τη φορά η Ντεφνέ θα τους προλάβει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42 - Περίληψη
Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Η Ελίφ αναγκάζεται να πει ψέματα στον Καχραμάν. Εκείνος όμως, δεν πείθεται και την ακολουθεί. Στο μεταξύ, η Ελίφ προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και πως το μωρό που κυοφορεί είναι τελικά δικό της. Όταν ανακοινώνει τις προθέσεις τις στη Σουλτάν, ότι θέλει να κρατήσει το μωρό και να το μεγαλώσει μόνη της, εκείνη την στηρίζει και της λέει ότι θα σταθεί στο πλευρό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου