Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Το σόι σου - Το νέο επεισόδιο της 2ης σεζόν 2015- 2016

«ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ» Φτάνουν στα όρια της... σχιζοφρένειας!


Οι κωμικές σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Το σόι σου» επιστρέφουν και πάλι στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Πιο συγκεκριμένα, οι πρεμιέρες των σειρών έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου -αντίστοιχα- υποσχόμενες να κρατήσουν γι’ ακόμη μια χρονιά την καλύτερη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς θα είναι πιο οικογενειακός με περισσότερες δόσεις γέλιου, με τις δύο οικογένειες να οδηγούνται σε ακραίες καταστάσεις που μπορούν να φτάσουν και τα όρια της... σχιζοφρένειας. Φυσικά, «θύματά» τους παραμένουν η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) και ο Σάββας (Μελέτης Ηλίας) με τις δύο κόρες τους που τους υπενθυμίζουν ότι τίποτα σ’ αυτή τη ζωή δεν είναι δωρεάν. Επιπλέον, θα θυμηθούν τους λόγους που αρκετά συχνά τα μέλη μιας οικογένειας αναφωνούν... «το σόι σου»!



Η Χαρούλα (Ρένια Λουιζίδου) καλείται να αντιμετωπίσει μια κατάσταση που την οδηγεί στην... απόλυτη τρέλα! Τα παιδιά της αποφασίζουν να φύγουν οριστικά από το σπίτι και αυτό είναι κάτι που δεν το αντέχει. Ετσι κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει. Σ’ αυτό το πλαίσιο κινείται ακόμα και η Μπέλα (Βίβιαν Κοντομάρη), που παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει σπίτι, νομίζοντας ότι έτσι θα αλλάξει το «ριζικό» της στα ανύπαρκτα ερωτικά ζητήματα.

Σε αντίθεση με τα ερωτικά του Αρη (Ευθύμη Ζησάκη) που φαίνεται να βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα απ’ ό,τι της Μπέλλας. Ειδικότερα, ο Αρης ανακαλύπτει επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του και είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την «παλιά» του ζωή. Απ’ ό,τι φαίνεται, αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ, προκαλώντας νέες αντιδράσεις στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Από την άλλη, η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) έρχεται σ’ επαφή με μια θεία της που φαίνεται να κρατά το κλειδί μιας κληρονομιάς. Ολοι γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτή η θεία κρατά στο χέρι της την τύχη όλων, καθώς θα αλλάξουν οι ζωές τους. Για να φτάσει εκεί όμως θα χρειαστεί να περάσει από σαράντα κύματα. Η συγκεκριμένη θεία δεν είναι η μόνη που θα εμφανιστεί...

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Αλεξάνδρα και ο Μενέλαος (Παύλος Ορκόπουλος) γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους μ’ έναν επεισοδιακό τρόπο. Ενα απρόβλεπτο γεγονός ανατρέπει αυτή τη σημαντική στιγμή του ζευγαριού!

Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου