Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

9 μήνες: Έχουμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Star (video)

Μέσα από τη συχνότητα του STAR θα προβληθεί η ολοκαίνουρια, καθημερινή, δραματική σειρά, «9 μήνες», διά χειρός της Άννας Αδριανού. Το souexoumenea.blogspot.com σάς αποκαλύπτει όσα πρόκειται να δούμε στο πρώτο επεισόδιο!


Η Δάφνη (Ευγενία Σαμαρά), η Μαρίνα (Μαρία Μιχαήλ) και η Κρίστη (Αντωνία Χαραλάμπους) είναι τρεις γυναίκες -που είναι συγγενείς- και οι οικογένειές τους δοκιμάζονται όταν μεγάλα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και αλλάζουν τα πάντα μέσα τους και γύρω τους.

9 μήνες: Ακούστε το τραγούδι των τίτλων από την Μελίνα Ασλανίδου

9 μήνες: Η νέα καθημερινή σειρά της Άννας Αδριανού στο STAR. Υπόθεση, ηθοποιοί πρωταγωνιστές, τρέιλερ


Η πρώτη εργάζεται ως αστυνομικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και πετυχαίνει την πρώτη σύλληψη ως επικεφαλής της ομάδας. Ο Πέτρος (Νίκος Γαλανός) την καμαρώνει γι' αυτή την επιτυχία της, αλλά κάπου μέσα του ανησυχεί καθώς επιμένει να εντοπίσει την πραγματική της μητέρα, Έλενα (Μήδεια Χάννα). «Τέλειωνε πια, μεγάλωσες» της λέει εκείνος προσπαθώντας να τη μεταπείσει αλλά αυτή είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος: «Ακριβώς, μεγάλωσα. Και αποφασίζω μόνη μου για τη ζωή μου!». Παρόλα αυτά η ίδια εξακολουθεί να θέλει να πετύχει τον στόχο της. Τη συγκεκριμένη επιθυμία της την μοιράζεται και με τον Μάριο (Πάνο Μακρή): «Αυτή η γυναίκα με γέννησε και με παράτησε». Εν τω μεταξύ η Εύα (Μαριάννα Καυκαρίδου) οργανώνει γιορτή για τα γενέθλια της Δάφνης και ο Μάριος (Πάνος Μακρής) δεν χάνει την ευκαιρία και της κάνει έκπληξη, ενώ της εκφράζει για ακόμα μία φορά την αγάπη του.

Από την άλλη η Μαρίνα (Μαρία Μιχαήλ) και ο Κυριάκος (Κρίστοφερ Γκρέκο) καβγαδίζουν με αφορμή την Άντρη (Ιωάννα Σιαφκάλλη). Ο Μάνος (Αλέξανδρος Σταύρου) ταλαιπωρείται από εμετούς και η Κάτια (Υρώ Λούπη) ανησυχεί για την υγεία του. Μάλιστα, η ίδια φοβάται τόσο πολύ που με κάθε ευκαιρία τού εκφράζει τους προβληματισμούς της: «Ανησυχώ Μάνο, ανησυχώ για την υγεία σου. Κάνεις πράγματα που δεν σ' τα ζήτησε κανείς! Τι συμβαίνει;». Στη συνέχεια ο γιατρός προτείνει στον άντρα να κάνει κάποιες εξετάσεις για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά εκείνος προτιμά να προχωρήσει με την παράσταση που ετοιμάζει. Η κατάσταση του Μάνου, όμως, επιδεινώνεται και μετά το τέλος της παράστασης λιποθυμά. Στο χώρο επικρατεί αναστάτωση και ο Μάνος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται και η Κάτια.

Η Κρίστη (Αντωνία Χαραλάμπους) φοβάται ότι οι γονείς της θα χωρίσουν και η Έλσα την παρηγορεί. Την ώρα που η Άννα (Κύνθια Παυλίδου) ζητά από τον Φάνη (Σωτήρη Μεστάνα) να φύγει από το σπίτι, ο Άλκης (Δημήτρης Παπαδάκης) και η Κρίστη περνούν μερικές τρυφερές στιγμές. Ξαφνικά τους κάνει τσακωτούς η μάνα του και η τελευταία επιστρέφει στο σπίτι της όπου βρίσκει την Άννα να πετάει τα ρούχα του Φάνη από το μπαλκόνι. Αυτό θα δημιουργήσει μια ρήξη στις μεταξύ τους σχέσεις, με την κοπέλα να καλείται να πάρει αποφάσεις που θα καθορίσουν τη ζωή της.

Δειτε Sneak Preview απο τη Πρεμιερα!



Δείτε αποκλειστικά εδώ, Sneak Preview, του πρώτουΔΙΠΛΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ της νέας σειράς του MEGA "9 Μήνες". Μη χάσετε την μεγάλη πρεμιέρα, τη Δευτέρα στις 21:20!
Posted by Mega TV Cyprus on Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου