Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Το δράμα της Μελίνας! Παίρνουν πίσω το παιδί της!


Μπορεί ο Αχιλλέας και η Μελίνα να νομίζουν ότι τίποτα δεν θα ταράξει πια την ηρεμία τους, αλλά δεν έχουν υπολογίσει τη Μάρθα. Η τελευταία μετανιώνει για την απόφασή της να δώσει για υιοθεσία τη μικρή και αποφασίζει να την πάρει πίσω με κάθε τρόπο...



Από τον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς έχουμε δει τον Αχιλλέα και τη Μελίνα να θέλουν πώς και πώς να αποκτήσουν παιδί, αλλά είναι αδύνατον αφού η δεύτερη δεν μπορεί να κάνει. Κάπως έτσι αποφασίζουν να επισκεφθούν μια γυναίκα, τη Μάρθα, που θέλει να δώσει το μωρό της για υιοθεσία. Εκτοτε το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της κοινής ζωής του.

Στα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου βλέπουμε το ζευγάρι να οργανώνει τη βάπτιση της μικρής Αγάπης, όπως την ονομάζουν, και να είναι όλοι μέσα στην καλή χαρά. Γρήγορα όμως τα πράγματα αλλάζουν. Η Μελίνα θέλει να διακόψει οποιαδήποτε επαφή με τη βιολογική μητέρα της μικρής, ενώ η Μάρθα φαίνεται να μετανιώνει που έδωσε τη μικρή για υιοθεσία. Κάτι που αποδεικνύεται από τα πρώτα επεισόδια, όπου την επισκέπτεται ο Αχιλλέας για να της προσφέρει τη βοήθειά του. Εκείνη αναρωτιέται πού είναι η Μελίνα, ενώ ο άντρας προσπαθεί να τη δικαιολογήσει ότι δεν έχει χρόνο αφού ψάχνει για δουλειά και είναι συνέχεια πάνω από τη μικρή. Μάλιστα, ο Αχιλλέας προσπαθεί να αλλάξει θέμα συζήτησης, λέγοντας πως έκαναν τη βάπτιση και της δίνει παιδικές μπομπονιέρες.

Ωστόσο η Μάρθα ταράζεται μόλις βλέπει τις μπομπονιέρες, ξεσπώντας σε κλάματα. «Θέλω το παιδί μου πίσω! Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το μωρό μου!», φωνάζει η γυναίκα και λιποθυμάει στην αγκαλιά του Αχιλλέα. Ο τελευταίος ταράζεται από την εξέλιξη της συζήτησης και προσπαθεί να τη συνεφέρει. Τότε τηλεφωνεί στην Αλεξάνδρα από την οποία και ζητά τη βοήθειά της.

Αργότερα ο Αχιλλέας αποχωρεί από το σπίτι της γυναίκας και πηγαίνει στη Μελίνα, όπου της περιγράφει ό,τι ακριβώς συνέβη. «Λυπάμαι που υποφέρει η Μάρθα, αλλά ό,τι έγινε, έγινε με τη θέλησή της», λέει η Μελίνα και του τονίζει: «Τώρα εγώ είμαι η μάνα της κι αυτό δεν αλλάζει!».

Στο μεταξύ, η Μάρθα συνέρχεται και είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω το παιδί της και γι’ αυτό δεν σταματά πουθενά. Ετσι πηγαίνει στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας, χτυπώντας τα κουδούνια. Η Ανδρούλα τρέχει στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και τους ενημερώνει ότι έχει έρθει η Μάρθα, η οποία «μοιάζει σαν να έχει χάσει τα λογικά της. Θέλει να πάρει το μωρό!». Οπως είναι φυσικό, το ζευγάρι γίνεται έξαλλο και ειδικότερα η Μελίνα, που της τονίζει σε έντονο ύφος: «Την κόρη μου δεν θα την πάρεις ούτε πάνω από το πτώμα μου!».

Πηγή: TiVi Σίριαλ

Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου