Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου με κοντό καρέ και καστανά μαλλιά!


Στο άκουσμα του ονόματός της, από τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό είναι τα μακριά ξανθά μαλλιά της! Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz που τους αρέσει να περιποιούνται τον εαυτό τους , ενώ πάντα φροντίζουν να έχουν ένα αψεγάδιαστο στυλ.



Κι ενώ όλοι πιστεύαμε πως τα μαλλιά της Κατερίνας χειμώνα- καλοκαίρι θα είναι πάντα τα ίδια: μακριά και ξανθά, η γνωστή παρουσιάστρια απέδειξε πως δε διστάζει να δοκιμάσει κι ένα εντελώς διαφορετικό hairlook.

Πριν λίγα λεπτά, λοιπόν, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με κοντό καρέ στα μαλλιά της. Το πιο εντυπωσιακό , όμως, ήταν ότι εκτός από το κοντό hairlook, η Κατερίνα αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, υιοθετώντας μια καστανή, σοκολατί απόχρωση.
Φυσικά, πριν προλάβουμε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας για το νέο της hairlook, η Κατερίνα φρόντισε να μας ενημερώσει πως πρόκειται για περούκα, καλώντας τους followers της στα social media να απαντήσουν αν τους αρέσει μια τέτοια αλλαγή στα μαλλιά της.

Πηγή: queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου