Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Δείτε το τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου. Η Ελίφ ζει και εμφανίζεται στον Καχραμάν στο πλευρό του Μακσούτ

Το συνταρακτικό φινάλε! Η Ελίφ ζει και εμφανίζεται στον Καχραμάν στο πλευρό του Μακσούτ



Συνταρακτικό θα είναι το φινάλε του πρώτου κύκλου επεισοδίων της σειράς «Στα δίχτυα του πεπρωμένου»


Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν περίμενε η Ντεφνέ την εξέλιξη που θα έπαιρνε η ζωή της μετά την απομάκρυνση της Ελίφ από το πλευρό του Καχραμάν. Η νεαρή γυναίκα, η οποία στην προσπάθεια της να αποκτήσει παιδί με τον Καχραμάν, έβαλε βόμβα στο ίδιο της το σπίτι, τώρα βρίσκει ευκαιρία να σταθεί και πάλι στο πλάι του Καχραμάν. Στην καρδιά του όμως δεν θα καταφέρει να μπει όσα παιδιά και να του κάνει.

Ο Καχραμάν, παραμένει ράκος όμως δεν έχει κανέναν στον οποίο μπορεί να ρίξει την ευθύνη για τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του. Ο Καχραμάν δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι η Ελίφ όχι μόνο δεν έχει πεθάνει αλλά βρίσκεται στα χέρια του πιο μισητού εχθρού του, του Μακσούτ και μάλιστα καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο Μακσούτ, έκανε τα πάντα να επαναφέρει την Ελίφ στην ζωή την ίδια στιγμή που έκανε τα πάντα για να την βγάλει από την ζωή του άντρα της και να την φυλακίσει στο υπόγειο του ανήμπορη καθώς είναι να κινηθεί. «Έφτιαξα ολόκληρο νοσοκομείο για να μπορέσεις να περπατήσεις. Θα μείνεις για πάντα κοντά μου, είτε το θέλεις, είτε όχι! Θα με αγαπήσεις», φωνάζει εκείνος σε έξαλλη κατάσταση.

Η Ελίφ δεν μπορεί παρά να δεχτεί την μοίρα της ενώ η πρόταση γάμου του Μακσούτ δεν της αφήνει περιθώρια για να απαντήσει ενώ εκείνη ξεκινά αμέσως θεραπείες για να μπορέσει να περπατήσει και πάλι. Όταν τελικά θα καταφέρει να κάνει τα πρώτα της βήματα, μόνο η έμπιστη αποκλειστική νοσοκόμα θα είναι μπροστά και θα ορκιστεί να μην προδώσει το μυστικό της, ότι τελικά έχει γιατρευτεί. Η Ελίφ παρά το ότι είδε με τα μάτια της ότι ο Καχραμάν έσμιξε ξανά με την Ντεφνέ, είναι αποφασισμένη να σταθεί ξανά στα πόδια της προκειμένου να πάρει ξανά το παιδί της.

Ο Μακσούτ συνειδητοποιεί ότι η Ελίφ έχει φτάσει στα όρια νευρικού κλονισμού και έτσι αποφασίζει να την φέρει κοντά με την μητέρα της και την αδερφή της. Οι τρείς γυναίκες όταν συναντιούνται ξανά μετά από δύο χρόνια δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η συμφορά του θανάτου έφυγε από πάνω τους. Ο Μακσούτ λέει στην Ελίφ ότι αν τον παντρευτεί θα την βοηθήσει να πάει πίσω τον γιο της τον Τοπράκ και ξεκινά την πρώτη φάση του σχεδίου του με το να κάνει μια τεράστια επένδυση στην οικογενειακή επιχείρηση του Καχραμάν.

Λίγες μέρες πριν την τελετή περιτομής του γιού της η Ελίφ μαθαίνει ότι ο μικρός ξαφνικά ανέβασε πυρετό και είναι αγρίμι σε κλουβί αφού θέλει απεγνωσμένα να πάει να τον δει στο νοσοκομείο. Όταν το λέει στον Μασκούτ, εκείνος την πάει στο νοσοκομείο, όμως όταν βγαίνουν από το δωμάτιο του παιδιού έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με την Ντεφνέ! Το σοκ είναι μεγάλο όμως δεν μπορεί πλέον να ανατρέψει τα γεγονότα. Η Ελίφ παίρνει πίσω τον γιο της.

Ο Καχραμάν, στο πάρτι περιτομής του γιου του είναι πολύ περήφανος αλλά έχει και ένα πικρόγλυκο συναίσθημα αφού η μάνα του μικρού η Ελίφ, δεν θα τον καμαρώσει. Έτσι τουλάχιστον πιστεύει εκείνος. Τα νεύρα του ωστόσο είναι τεντωμένα αφού έχει προσκαλέσει σε αυτή την σημαντική οικογενειακή γιορτή και τον επενδυτή όπου έσωσε την εταιρία του από την οικονομική καταστροφή. Όταν όμως η μεγάλη πόρτα του σπιτιού ανοίγει και εμφανίζεται ένα πολυτελές αυτοκίνητο κανείς δεν πιστεύει ποιο είναι το ζευγάρι που βγαίνει από μέσα. Ο Μακσούτ κατεβαίνει και ανοίγει την πόρτα στην Ελίφ η οποία στέκεται ολοζώντανη μπροστά τους.

Στο φινάλε του πρώτου κύκλου, η Ελίφ θα σταθεί απαστράπτουσα μπροστά στον Καχραμάν, κρατώντας τον Μακσούτ από το μπράτσο, ενώ το μονόπετρο που κοσμεί το δάχτυλο της θα προδώσει τον γάμο τους. Ο Καχραμάν θα μείνει εμβρόντητος να κοιτάει την γυναίκα που αγάπησε και πένθησε να στέκεται ζωντανή μπροστά του την ώρα που περνούν από το μυαλό του όλες οι στιγμές της κοινής τους ζωής.

Δες το συγκολονιστικό τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου της τούρκικης σειράς Στα δίχτυα του πεπρωμένου:



Πηγή: gossip-tv.gr

4 σχόλια:

  1. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ Ο ΚΑΧΡΑΜΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΦ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!!!!!!! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον δευτερο κυκλο θα τον δειξει η ΤV??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτε αραγε θα γυρισουμε και εμεις μια παρομοια σειρα μετα τον Φωσκολο τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν μπορω να δω το βιντεο γτ? γαμωτοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή