Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Μπρούσκο - Επεισόδια 387-393. Όλα τα επεισόδια της πρεμιέρας και της 1ης εβδομάδας του 3ου κύκλου πριν προβληθούν στην τηλεόραση


Μπρούσκο - Επεισόδια 387-393. Το souexoume.blogspot.com εξασφάλισε το διπλό επεισόδιο της πρεμιέρας του 3ου κύκλου (θα προβληθούν Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου) καθώς και τα επεισόδια της 1ης εβδομάδας, πριν προβληθούν στην τηλεόραση

387-388ο επεισόδιο (Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου)
Η ενέδρα θανάτου που έχει στηθεί για τον Σήφη, τον Αχιλλέα και τη Μελίνα είναι σε εξέλιξη και μια σειρά από γεγονότα που θα συμβούν, θα δείξουν πως το σχέδιο που για άγνωστους λόγους εκτελεί ο Νικηφόρος Απέργης, περιλαμβάνει και άλλα άτομα, οδηγώντας σε άγνωστη κατάληξη.Το πάρτι του γάμου του Μηνά και της Βασιλικής, θα έχει ένα απρόοπτο τέλος. Κανένας δεν ξέρει από πού προήλθε η επίθεση και όλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για μια ενέδρα κακοποιών....


 Ο Διαμαντής, βαριά τραυματισμένος από την απόπειρα αυτοκτονίας στο κελί του, μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η ζωή του κινδυνεύει. Ο Σήφης, έχει αναλάβει το βαρύ καθήκον να αποκαλύψει στη μικρή Στεφανία το τρομερό νέο του θανάτου της μαμάς της, ενώ η Δάφνη παραμένει αμετακίνητη στην απόφασή της να χωρίσει με τον Μάρκο. Ο χρόνος για τους ήρωες περνάει (πέρασμα χρόνου) και η βάφτιση του μωρού της Μελίνας και του Αχιλλέα, θα δώσει σε όλους μια ανάσα ζωής, αφού δεν μπορούν να προβλέψουν ότι δεν έχουν ξεφύγει από τον θανάσιμο κίνδυνο! Ο Νικηφόρος Απέργης μπλέκεται με παράξενο τρόπο στις ζωές τους και εξακολουθεί να τους απειλεί. Ο Σήφης, υποψιασμένος από κάποια γεγονότα, θα πάει στην Κύπρο και θα προσπαθήσει να πείσει τον Αχιλλέα και την Μελίνα για τον κίνδυνο που διατρέχουν!

Πάτησε εδώ για να δεις το διπλό επεισόδιο της πρεμιέρας! (σύντομα)

389ο επεισόδιο (Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου)
Ο Σήφης δυσκολεύεται να πείσει τον Αχιλλέα και τη Μελίνα, ότι πράγματι κινδυνεύουν οι ζωές τους από έναν άγνωστο εχθρό, ενώ συγχρόνως οι άντρες του Απέργη, τους παρακολουθούν συνεχώς έτοιμοι να εκτελέσουν εντολές. Θέλοντας να διεκδικήσει ξανά τη Δήμητρα, ο Νεκτάριος ετοιμάζεται να πάει στη Φλωρεντία να τη συναντήσει, αγνοώντας πως ο Πάτροκλος είναι ήδη εκεί κρυφά απ’ όλους. Η Χρυσάνθη ενοχλείται όταν μαθαίνει απ’ τη Λουκία πως απόκτησε παιδί με τον Παύλο. Παρότι ορίζει με τον Ματθαίο την ημερομηνία του γάμου τους, η ζήλια ωθεί την Αναστασία να φέρεται εχθρικά στην Όλγα. Παράλληλα, στην προσπάθειά του ο Διαμαντής να στρέψει την ανιψιά του ενάντια στον πατέρα της, την πληροφορεί πως η γυναίκα που στάθηκε αφορμή να διαλυθεί το σπίτι τους, επέστρεψε και πάλι στο νησί. Η Δάφνη αναθεωρεί τις αποφάσεις της για τον Μάρκο, όταν ακούει τυχαία μια συνομιλία του με την Λουκία. Ζητώντας την βοήθεια του Ματθαίου, ο Σήφης, ο Αχιλλέας κι η Μελίνα, παρασύρουν τους διώκτες τους σε μια στημένη παγίδα.. αλλά και αρκετά επικίνδυνη για τις ζωές τους.


390ο επεισόδιο (Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου)
Μελίνα, Σήφης και Αχιλλέας φοβούνται ότι έχουν γίνει στόχος των άγνωστων αντρών που τους παρακολουθούν.. αφού είναι εκτεθειμένοι σ’ αυτήν την ερημική περιοχή που βρίσκονται. Η Αναστασία προσπαθεί με την επιθετική συμπεριφορά της να αναγκάσει την Όλγα να παραιτηθεί από το οινοποιείο.. Η Δάφνη ζητάει την βοήθεια του Μηνά και της Βασιλικής, προκειμένου να ξανακερδίσει τον Μάρκο. Ο Πάτροκλος επιχειρεί να πείσει την Δήμητρα να γυρίσει πίσω στον Νεκτάριο, και για ακόμα μια φορά εξομολογεί την βαθιά αγάπη του για αυτήν. Η Αναστασία δείχνει ξεκάθαρα την δυσαρέσκεια της στον πατέρα της, σχετικά με την επιστροφή της Χρυσάνθης, τον ίδιο όμως αυτό που τον απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι η βεντέτα που έχει ανοίξει με τον Διαμαντή. Η Λουκία επιτίθεται στην Χρυσάνθη γιατί πρόδωσε την συνάντησή τους στον Παύλο.. αλλά κι ο Σήφης συγκρούεται άγρια με τον πατέρα του, όταν αντιλαμβάνεται τα σχέδια του σχετικά μ’ αυτήν την γυναίκα. Ο Διαμαντής έχει πλέον καταστραφεί οικονομικά από τους Ματθαίους, έτσι επιστρατεύει τον Πάτροκλο, να φέρει με το μέρος τους την Αναστασία. Η Μάρθα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση και ζητά απεγνωσμένα από τον Αχιλλέα και την Μελίνα να της επιστρέψουν το μωρό της.


391ο επεισόδιο (Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου)
Η παρουσία μιας μυστηριώδους γυναίκας στο καφενείο, κινεί την περιέργεια της Κωνσταντίνας και του Μανωλιού. Η εξομολόγηση της Δήμητρας πως είναι ερωτευμένη μ’ άλλον άντρα ενοχλεί τον Νεκτάριο. Ο Σήφης δείχνει επιφυλακτικός για μια πιθανή συνεργασία με τον Νικηφόρο. Παράλληλα, εκτός της διαμάχης με τον πατέρα του για την Χρυσάνθη, έρχεται σε κόντρα και με την Αναστασία όταν της αρνείται να διώξει την Όλγα απ’ το οινοποιείο. Οι στενές επαφές Σήφη-Όλγας σύντομα όμως προκαλούν και την ενόχληση της μικρής Στεφανίας. Ο Διαμαντής, προσπαθεί να σώσει το Πάτροκλο πληρώνοντας το χρέος του στους Ματθαίους. Η Δάφνη επιχειρεί να προσεγγίσει το Μάρκο ανεπιτυχώς. Ο Νικηφόρος αναγκάζεται να βγάλει τη Μαριαλένα απ’ το «παιχνίδι» όταν ο Μηνάς τους βλέπει τυχαία να συνομιλούν. Μαθαίνοντας τις ακραίες αντιδράσεις της Μάρθας, η Μελίνα ζητάει απ’ τον Αχιλλέα να κόψουν κάθε επαφή μαζί της. Παρόλα αυτά, η Μάρθα εισβάλει στο σπίτι με σκοπό να πάρει πίσω το μωρό της, εξαγριώνοντάς τους. Κατόπιν ραντεβού, ο Ματθαίος ξανοίγεται στο πέλαγος σ’ ένα δοκιμαστικό ταξίδι, μαζί μ’ έναν υποψήφιο αγοραστή για το σκάφος του, αγνοώντας πως συνταξιδεύει με τον δολοφόνο του.


392ο επεισόδιο (Πέμπτη 1 Οκτωβρίου) 
Ο Σήφης ξυπνάει στο κρεβάτι της Όλγας και οι δύο μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα αμήχανοι. Η Δάφνη με την Κωνσταντίνα προετοιμάζουν τον Μανωλιό για το επικείμενο ταξίδι που θα κάνει στην Φλωρεντία. Η Μελίνα συγκρούεται με τον Αχιλλέα για το θέμα του παιδιού, αφού πιστεύει πως εκείνος έχει δώσει δικαιώματα για την συμπεριφορά της Μάρθας. Για το λόγο αυτό ο Αχιλλέας ζητά την βοήθεια της Αλεξάνδρας. Η Στεφανία κάνει σκηνή στον Σήφη, για την απουσία του το προηγούμενο βράδυ και παρά τις εξηγήσεις που τις δίνει, εκείνη δεν τον πιστεύει. Η Κωνσταντίνα είναι έξαλλη με το γραφείο τελετών δίπλα στο καφενείο της, και παρά τις προσπάθειες όλων να το δει με θετική ματιά, εκείνη είναι ανένδοτη και προληπτική ενώ την ίδια στιγμή ο Κίκης την έχει ερωτευτεί και λιώνει.. Βλέποντας τον πατέρα του σ’ αυτή την τραγική κατάσταση ο Πάτροκλος βάζει στόχο να «επιτεθεί» τους Ματθαίους. Οι άγνωστοι άντρες περιλούζουν με βενζίνη το σκάφος του Ματθαίου και με τον ίδιο μέσα βαριά κτυπημένο και αναίσθητο βάζουν φωτιά.. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ο Ματθαίος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής και μέχρι το βράδυ όλοι είναι εξαιρετικά ανάστατοι.

393ο επεισόδιο (Παρασκευή 2 Οκτωβρίου)
Η εξαφάνιση του Ματθαίου, έχει βυθίσει στην απελπισία τους Ματθαίους, αλλά και την Αναστασία που πάει στην Κύπρο για να βοηθήσει στις έρευνες, ενώ ο Νικηφόρος Απέργης σφίγγει όλο και πιο γερά τη θηλιά γύρω από τα υποψήφια θύματά του. Οι έρευνες της αστυνομίας οδηγούν στην αποκάλυψη ότι το σκάφος του Ματθαίου λείπει από την μαρίνα που ήταν δεμένο. Ο Διαμαντής, συνειδητοποιεί πια ότι το βρώμικο παιχνίδι πού έπαιζε τόσα χρόνια, έχει αρχίσει να παίρνει τέλος και κινδυνεύει να τα χάσει όλα. Από την μελαγχολία που τον τυλίγει, δεν μπορεί να τον βγάλει ούτε ο Πάτροκλος, που πάντα στέκεται δίπλα του. Ο Κίκης φέρνει τον κόσμο από μία κηδεία στο καφενείο, προκαλώντας απανωτά «εγκεφαλικά» στην Κωνσταντίνα και μεγάλη χαρά στον Μανωλιό, που επιτέλους βρίσκει κόσμο για να εξασκήσει τα Ιταλικά του! Ο Μάρκος εξακολουθεί να «δουλεύει» τη Δάφνη και να αντιστέκεται στην πολιορκία της. Στο μεταξύ η μικρή Στεφανία, συγκλονισμένη από τον θάνατο της μαμάς της, έχει στραφεί προς τη Μελίνα, γεγονός που αναστατώνει τον Σήφη. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Ματθαίος εξακολουθεί να είναι άφαντος από προσώπου γης.

Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου