Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Μπρούσκο: Μελίνα - Σήφης ξανά μαζί; Όνειρο ή πραγματικότητα οι σκηνές πάθους στην πισίνα; Φωτογραφίες!


Σήφης - Μελίνα: Ξανά μαζί!
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που συμβαίνουν στις ζωές των ηρώων της δημοφιλούς καθημερινής σειράς του ANT1 "Μπρούσκο" και ειδικότερα του Αχιλλέα, της Μελίνας και του Σήφη. Μετά την επικίνδυνη περιπέτεια που ζουν, οι δύο τελευταίοι έρχονται για ακόμη μια φορά πολύ κοντά...Μετά από όλα όσα έχουν προηγηθεί, ο Σήφης αποφασίζει ότι πρέπει να σταματήσει να έχει οποιαδήποτε επαφή με την Μελίνα και τον Αχιλλέα, μήπως και διαπιστώσουν τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Τα δεδομένα στις ζωες των πρώτων αλλάζουν, όμως, με ταχείς ρυθμούς. Αργότερα ο Σήφης και η Μελίνα εκμεταλλεύονται την απουσία του Αχιλλέα και αποφασίζουν να συναντηθούν κρυφά στο καινούριο σπίτι της δεύτερης.

Οι δυο τους κάθονται στον εξωτερικό χώρο, αλλά πολύ γρήγορα το πάθος φουντώνει με αποτέλεσμα να ζήσουν έντονες στιγμές πάθους μέσα στην πισίνα σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία φορά που κάνανε έρωτα.

Σίγουρα αυτό δεν πρέπει να το μάθει ο Αχιλλέας και για αυτό θα φροντίσουν να είναι το ένοχο μυστικό τους. Σχετικά με αυτή την ιστορία όμως σύντομα γεννάται  ακόμη ένα ερώτημα: Πρόκειται για μια ερωτική πράξη που συμβαίνει στα αλήθεια ή ένα όνειρο κάποιου από τους ήρωες; Και αν τελικά ισχύει το δεύτερο ποιος βλέπει το όνειρο και πως θα αντιδράσει;Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου