Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΡΟΥΑ ΜΑΤ 2ος κύκλος - Επεισόδια 205 - 209. Τα 5 πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση


ΡΟΥΑ ΜΑΤ 2ος κύκλος - Επεισόδια 205 - 209. Τα 5 πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση


Επεισόδιο 205 (1ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Ο Αντρέας έχει πυροβολήσει την Ρεγγίνα, μια κοπέλα που τυχαία περνούσε από το οπτικό του πεδίο, την ώρα που τράβηξε την σκανδάλη του όπλου του, στοχεύοντας τον Φίλιππο και την Μαρία. Μετά το βάζει στα πόδια και κρύβεται ως ότου τελικά παραδοθεί μόνος του στην αστυνομία. Η Ρεγγίνα μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου πέφτει σε κώμα. Ο Μιχαήλ ειδοποιείται πως του έχει γίνει καταγγελία για σωματεμπορία από κάποια κοπέλα και κινδυνεύει με φυλάκιση για κακούργημα. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να προσλάβει για σου σεφ την γυναίκα που του έφερε ο Κώστας, παρότι δεν είναι όπως την ήθελε. Η Ηρώ, όμως, είναι καπάτσα κι έχει τον τρόπο της να καταφέρνει αυτό που θέλει. Ο θάνατος της Βίκυς έχει διαλύσει την Ιωάννα, που έχει τύψεις γιατί δεν πίστεψε πως η αδερφή της κινδύνευε πραγματικά. Ο Σάββας μετακομίζει σε καινούργιο σπίτι, όπου γνωρίζει τον γείτονά του τον Μίλτο και μια τρυφερή φιλία ξεκινά μεταξύ τους. Ο Ηρόδοτος αποφασίζει να συζήσει με την καινούργια του κοπέλα, την Μαρούσκα, παρ’ όλες τις ενστάσεις της Αλέξιας. Ο Μάξιμος θέλει να χωρίσει με την Ιωάννα, αλλά η Ρουμπίνη έχει αντιρρήσεις, γιατί η ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας με τον θάνατο της αδερφής της είναι άθλια. Η Μαρία ζητά διαζύγιο του Αντρέα, που είναι στη φυλακή και αποφασίζει με την Ρουμπίνη να ανοίξουν τη διαφημιστική εταιρεία. Ο Φίλιππος επισκέπτεται τον Αντρέα στη φυλακή και τον απειλεί πως αν δεν δώσει στη Μαρία το διαζύγιο με το καλό, θα της αποκαλύψει όλα όσα ανακάλυψε για τις παράνομες δραστηριότητές του…

Επεισόδιο 206 (2ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Ο Μιχαήλ φτάνει στα άκρα, όταν η κοπέλα που του έκανε τη μήνυση, η Ευδοκία, τον απειλεί ότι θα τον διαβάλει σε όλη την Κύπρο! Οι δυο γείτονες έρχονται πιο κοντά όταν ο Σάββας προθυμοποιείται να φτιάξει το αμάξι του Μίλτου που χάλασε.. Ο Μίλτος για να του ανταποδώσει τη χάρη, τον βγάζει για φαγητό.. Η Ρουμπίνη έπειτα από σκληρό παζάρι, κλείνει χώρο γραφείου για τη νέα διαφημιστική που θα ανοίξουν με τη Μαρία.. Ο Δημήτρης γνωρίζει ουσιαστικά για πρώτη φορά την Ρεγγίνα, αφού τόσο καιρό ήταν σε κώμα.. Η Ευδοκία κάνει μια απρόσμενη επαφή με κάποιον ήρωα μας και ανατρέπει εντελώς τα δεδομένα..

Επεισόδιο 207 (3ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Η ιστορία περιπλέκεται δραματικά… Αυτοί που έχουν στόχο να εξοντώσουν το Μιχαήλ φαίνεται ότι θα το πετύχουν, τη στιγμή που ο άνθρωπός τους, η Ευδοκία, πιάνει δουλειά στην Ιωάννα. Η Μαρία επισκέπτεται τον Αντρέα στη φυλακή και μοιάζει αποφασισμένη να πάρει  διαζύγιο… Ταυτόχρονα, η διαφημιστική εταιρία της Ρουμπίνης και της Μαρίας μπαίνει σε λειτουργία. Η Ηρώ τελεί χρέη διευθύντριας στο εστιατόριο του Δημήτρη και συνεχίζει να υφαίνει την πλεκτάνη της εναντίον του, κάνοντας πρόταση στον Κώστα να πάρει τη θέση του στην τηλεοπτική εκπομπή. Η Παυλίνα κι ο Μιχαήλ ετοιμάζονται να κάνουν τον τελικό υπέρηχο για να δουν το παιδί και μαθαίνουν πως περιμένουν δίδυμα ενώ την ίδια την αναλαμβάνει μια νέα θέση στην εταιρία της Ρουμπίνης. Όσο για τον  Δημήτρη επισκέπτεται στο νοσοκομείο τη Ρεγγίνα φανερά γοητευμένος…

Επεισόδιο 208 (4ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Η Ευδοκία προσλαμβάνεται από την Ιωάννα και από την αρχή την κερδίζει με τις ικανότητές της. Η Ηρώ πείθει τον Δημήτρη να ονομάσουν μια συνταγή «Πιάτο της Ηρώς» και πλησιάζει τον Κώστα με σκοπό να εμφανιστεί στην εκπομπή του Δημήτρη. Ο Μάξιμος λέει στην Ιωάννα πως θα λείψει δύο μέρες στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και μένει στην Κύπρο μαζί με την Ρουμπίνη, ενώ η Παυλίνα ζητάει επίμονα από τον Μιχαήλ να την παντρευτεί πριν γεννήσει. Ο Σάββας έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Μίλτο, ενώ την ίδια στιγμή η Ρεγγίνα παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο πράγμα που είναι θετικό για  τον Ανδρέα γιατί ίσως μετριάσει την ποινή του, αλλά κάνει και τον Δημήτρη πολύ χαρούμενο εφόσον υπάρχει μια αμοιβαία συμπάθεια ανάμεσά τους.

Επεισόδιο 209 (5ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Ο Δημήτρης και η Ρεγγίνα παίζουν για πρώτη φορά «σκάκι»… Η Ρεγγίνα αποδεικνύεται εξαιρετική παίκτρια! Στο μεταξύ, ο Ηρόδοτος με την Αλέξια χώνουν ακόμα πιο βαθιά τη μύτη τους στο θέμα του Σάββα με τον Μίλτο.. Η Ευδοκία καταφέρνει να ενταχθεί κανονικά στο εργοστάσιο αφήνοντας τον Μιχαήλ ανυποψίαστο για την πραγματική της ταυτότητα.. Ο Μάξιμος με την Ρουμπίνη κανονίζουν να περάσουν 3 μέρες ολομόναχοι, κρυφά απ’ την Ιωάννα.. καταλαβαίνουν όμως ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος και αποφασίζουν να της πουν όλη την αλήθεια, μια και καλή!! Η Μαρία και ο Φίλιππος είναι απρόσεχτοι και η Νεφέλη κρυφακούει και μαθαίνει πως ο Φίλιππος είναι ο βιολογικός της πατέρας..

Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου