Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΛΤΑ: "Η Ξένια είναι ένα μεγάλο μυστήριο στο "Μπρούσκο""


Η Ειρήνη Μπαλτά επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας, πρωταγωνιστώντας στον νέο κύκλο της δημοφιλούς καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο». Η ηθοποιός μιλά για όλα!

Ελειψες σχεδόν πέντε χρόνια από την τηλεόραση και τώρα επιστρέφεις με το «Μπρούσκο».

«Μπήκα σε μια διαδικασία να ψαχτώ και σε άλλα πράγματα που έτσι κι αλλιώς τα ήθελα αλλά δεν μπορούσα, γιατί πήγαινα από δουλειά σε δουλειά. Ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας, ήρθε η πρόταση από την παραγωγή του “Μπρούσκο”. Μου άρεσε ο τρόπος που έγινε και χάρηκα πολύ!».



Πώς αντέδρασες όταν σου έγινε η πρόταση;

«Ημουν αρκετά ψύχραιμη. Το πρώτο τηλεφώνημα έγινε από τον Κούλλη Νικολάου, ο οποίος μου είπε ότι υπάρχει ένας ρόλος που μου ταιριάζει και ότι με θέλει πολύ η Βάνα Δημητρίου. Στη συνέχεια, μίλησα με την ίδια για να δω περί τίνος πρόκειται και είχαμε μια πολύ ωραία κουβέντα. Ξέρεις τι άλλο μου άρεσε πάρα πολύ; Η διαδικασία του να πάω στην Κύπρο να κάνω γυρίσματα. Στην ουσία αλλάζεις παραστάσεις!»

Πες μου λίγα λόγια για το ρόλο που πρόκειται να κάνεις στο «Μπρούσκο».

«Ο ρόλος μου λέγεται Ξένια και εμφανίζεται μια ωραία ημέρα από το πουθενά στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο μαγαζί της Κωνσταντίνας (Τζόυς Ευείδη). Ετσι, οι πρώτοι άνθρωποι που τη γνωρίζουν είναι η Κωνσταντίνα και η Δάφνη (Εβελίνα Παπούλια). Από εκεί και πέρα κανείς δεν ξέρει τίποτα γι’ αυτή την κοπέλα – από πού έρχεται, πού πάει, τι θέλει. Είναι ένα μυστήριο. Στην πορεία, όμως, θα αποκαλυφτούν και θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Εχεις κάνει ήδη τα πρώτα γυρίσματα. Πώς ήταν το κλίμα; Προσαρμόστηκες εύκολα;

«Η αλήθεια είναι το ότι μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να μαζέψεις τις βαλίτσες σου, να πας σε μια ξένη πόλη και να κάνεις άπειρες ώρες γυρισμάτων, είναι το πιο δύσκολο και κουραστικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα, όμως, η φιλοξενία των Κύπριων συναδέλφων ήταν εξαιρετική! Ηταν πολύ ζεστοί, φιλόξενοι, εξυπηρετικοί και εντάξει σε ό,τι είχαμε συμφωνήσει. Με αντιμετώπισαν με εκτίμηση, θαυμασμό, φιλική διάθεση. Πραγματικά δεν έχω λόγια!».

Τι μπορείς να μας «προδώσεις» για την ιστορία σου;

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά για την Ξένια. Πάντως, αν κοιτάξω λίγο το χαρακτήρα της, είναι μια γυναίκα η οποία φαίνεται να έχει ευαισθησίες, αλλά από την άλλη έχει μια σκληρότητα στην αντιμετώπιση των πραγμάτων».

Οπότε είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και να περιμένουμε πολλά.

«Ακριβώς! Αυτό που χαρακτηρίζει την Ξένια άγεται και φέρεται από τα συναισθήματά της. Τα υπόλοιπα στις οθόνες σας...»

Διαβάστε περισσότερα στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου