Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Ραγισμένες καρδιές - Το πρώτο επεισόδιο της νέας τούρκικης σειράς του MEGA


Ραγισμένες καρδιές - Το πρώτο επεισόδιο της νέας τούρκικης σειράς του MEGA

Η Γκιουλσερέν Γκιουλπινάρ, μια φτωχή κοπέλα, γεννά ένα κοριτσάκι, την Τζανσού. Στο ίδιο μαιευτήριο, την ίδια ώρα, η Ντιλάρα Γκιουρπινάρ, σύζυγος του Τζιχάν, ζάπλουτου ιδιοκτήτη αλυσίδας εστιατορίων, γεννά τη Χαζάλ. Από ένα μοιραίο σφάλμα στο μαιευτήριο, τα μωρά αλλάζουν θέσεις και παραδίδονται στη λάθος οικογένεια.

Για 15 χρόνια, οι μητέρες αγνοούν το γεγονός ότι ή μία μεγαλώνει το παιδί της άλλης. Ένα παιχνίδι της μοίρας γίνεται η αιτία ο Τζιχάν να γνωρίσει τυχαία την Γκιουλσερέν και την "κόρη" της, Χαζάλ, η οποία είναι στην πραγματικότητα η δική του κόρη. Ένα ατύχημα φέρνει την Τζανσού στο νοσοκομείο και οι γονείς της πληροφορούνται από τους γιατρούς ότι δεν γίνεται να είναι δικό τους παιδί. Ψάχνοντας, οι δύο οικογένειες ανακαλύπτουν το λάθος. Όταν η μοίρα φέρνει την Γκιουλσερέν και τον Τζιχάν ξανά κοντά, όσο κι αν προσπαθούν οι δυο τους να αγνοήσουν τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον, αυτό φαντάζει αδύνατο…

Ο πετυχημένος και πλούσιος επιχειρηματίας αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του με την Μτιλαρά. Ο ίδιος έχει ρίξει όλη του την ενέργεια στη δουλειά και δεν φεύγει από το σπίτι για χατίρι των παιδιών του, Τζανσού και Οζον. Η Γκιουλσερέν είναι μια γυναίκα μόνη αφού πριν από χρόνια την είχε εγκαταλείψει ο σύζυγός της. Ζει μια φτωχή ζωή σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης μαζί με την κόρη της τη Χαζάλ. Ο Τζιχάν και η Γκιουλσερέν δεν γνωρίζουν ο ένας την ύπαρξη του άλλου, αλλά οι δρόμοι τους θα συναντηθούν μετά από ένα λάθος που είχε γίνει στο νοσοκομείο όταν γεννήθηκαν οι κόρες τους.
Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου