Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Ραγισμένες Καρδιές: Η νέα τούρκικη σειρά του Mega. Δείτε πρώτοι τα επεισόδια


Η νέα καθημερινή δραματική σειρά, «Ραγισμένες Καρδιές», έρχεται στο Mega από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 17.40. Στην επιτυχημένη τούρκικη σειρά -πρώτη σε τηλεθέαση στη γειτονική χώρα- πρωταγωνιστεί η Nurgül Yeşilçay, η οποία, ως Γιασεμίν, αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους Έλληνες τηλεθεατές στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Έρωτας και Τιμωρία».Η ιστορία:
Η Γκιουλσερέν Γκιουλπινάρ, μια φτωχή κοπέλα, γεννά ένα κοριτσάκι, την Τζανσού. Στο ίδιο μαιευτήριο, την ίδια ώρα, η Ντιλάρα Γκιουρπινάρ, σύζυγος του Τζιχάν, ζάπλουτου ιδιοκτήτη αλυσίδας εστιατορίων, γεννά τη Χαζάλ. Από ένα μοιραίο σφάλμα στο μαιευτήριο, τα μωρά αλλάζουν θέσεις και παραδίδονται στη λάθος οικογένεια.

Για 15 χρόνια, οι μητέρες αγνοούν το γεγονός ότι ή μία μεγαλώνει το παιδί της άλλης. Ένα παιχνίδι της μοίρας γίνεται η αιτία ο Τζιχάν να γνωρίσει τυχαία την Γκιουλσερέν και την "κόρη" της, Χαζάλ, η οποία είναι στην πραγματικότητα η δική του κόρη. Ένα ατύχημα φέρνει την Τζανσού στο νοσοκομείο και οι γονείς της πληροφορούνται από τους γιατρούς ότι δεν γίνεται να είναι δικό τους παιδί. Ψάχνοντας, οι δύο οικογένειες ανακαλύπτουν το λάθος. Όταν η μοίρα φέρνει την Γκιουλσερέν και τον Τζιχάν ξανά κοντά, όσο κι αν προσπαθούν οι δυο τους να αγνοήσουν τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον, αυτό φαντάζει αδύνατο…

Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου