Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Ρουά Ματ: Τα επεισόδια 216 - 220 - 11- 15 2ου κύκλου - πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ρουά Ματ 2ος κύκλος: Τα επεισόδια 11-15 πριν παιχτούν στην τηλεόρασηΡΟΥΑ ΜΑΤ Επεισόδιο 205 - Δείτε το 1ο επεισόδιο της 2ης σεζόν

ΡΟΥΑ ΜΑΤ 2ος κύκλος - Επεισόδια 210 - 214. Τα 10 πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση

ΡΟΥΑ ΜΑΤ 2ος κύκλος - Επεισόδια 205 - 209. Τα 5 πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση

ΡΟΥΑ ΜΑΤ 2ος κύκλος - Τα 5 πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΟΥΑ ΜΑΤ: Η Ιωάννα βάφει τα χέρια της με αίμαΕπεισόδιο 216 (11ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Ο Φίλιππος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, αφού του έχουν πυροβολήσει τα λάστιχα κι έχει πέσει με τη μηχανή. Τελικά τη γλιτώνει, με μερικά τραύματα και κακώσεις. Η Μαρία δεν δέχεται με τίποτα τις υποψίες του Φίλιππου, ότι δεν ήταν ατύχημα, αλλά στημένο από τον Αντρέα. Η Παυλίνα είναι διαλυμένη που έχασε τα δίδυμά της. Η Ρουμπίνη κι ο Μιχαήλ της συμπαραστέκονται. Ο Δημήτρης κι η Ρεγγίνα περνούν υπέροχα στην Πάφο. Ο Σάββας πηγαίνει κάποιες κούτες με πράγματα της Βίκυς στην Ιωάννα. Μέσα σ’ αυτά υπάρχει και το τάμπλετ της. Το κανάλι είναι ενθουσιασμένο με την πρώτη εκπομπή της Ηρώς και της προτείνουν να την κάνει 2 φορές την εβδομάδα. Ο Ηρόδοτος πηγαίνει τη Μαρούσκα να πιάσει δουλειά στο συνεργείο του Σάββα, αλλά αυτή, όταν καταλαβαίνει πως την θέλουν για καθαρίστρια, σηκώνεται και φεύγει! Ο Δημήτρης γυρίζει από την Πάφο και συναντά τον Μάξιμο, που του μιλάει με ενθουσιασμό για την Ρεγγίνα. Η Ιωάννα διαλύεται όταν ο Δημήτρης της εξομολογείται πως είναι ερωτευμένος με την Ρεγγίνα. Μέσα σ’ όλα, ανακαλύπτει στο τάμπλετ της Βίκυς, πως η αδερφή της είχε δώσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό σε κάποια γυναίκα, για να κάνει κακό στον Μιχαήλ, τον οποίο μισούσε.

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
(Περίμενε 5 δευτερόλεπτα στο σύνδεσμο adfly και πάτησε στο "Skip ad" πάνω δεξιά)Επεισόδιο 217 (12ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Η Ιωάννα αποφασίζει να βοηθήσει τον Μιχαήλ σε σχέση με την Ευδοκία και για τραγική ειρωνεία ζητά από την ίδια να την βοηθήσει να την εντοπίσει. Την ίδια στιγμή η Ηρώ μπαίνει όλο και περισσότερο στα χωράφια του Δημήτρη αφού εκείνος είναι απασχολημένος με την Ρεγγίνα. Παράλληλα ο Μίλτος ενώ παραδέχεται στον Σάββα πως προσπαθεί να πνίξει τα συναισθήματα του, τελικά τον καλεί για το Σ/Κ ενώ ο απελπισμένος Ηρόδοτος δεν μπορεί με τίποτα να ξεφορτωθεί την Μαρούσκα. Ο Φίλιππος πάει στην φυλακή με σκοπό να τρίξει τα δόντια στον Ανδρέα πράγμα που κάνει την Μαρία έξαλλη. Τέλος ο Πέτρος ζητά από τον Δημήτρη να πείσει την Ρεγγίνα να μην υποστηρίξει τον Ανδρέα ενώ σε μία τυχαία συνάντηση με την Ρουμπίνη μένει έκθαμβος.


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
(Περίμενε 5 δευτερόλεπτα στο σύνδεσμο adfly και πάτησε στο "Skip ad" πάνω δεξιά)

Επεισόδιο 218 (13ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Η Ιωάννα αντιδρά άσχημα στο ψέμα που της είπε ο Δημήτρης η Ρεγγίνα το βλέπει και νιώθει πως η σχέση τους είναι περίεργη και δεν μοιάζει φιλική.. Ο Πέτρος εκδηλώνει αμέσως το ενδιαφέρον του για τη Ρουμπίνη και θέλει να την γνωρίσει καλύτερα.. Η Ιωάννα νιώθει ενοχές και κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον Μιχαήλ στο πρόβλημά του.. Ο Δημήτρης δοκιμάζει για πρώτη φορά να πει στη Ρεγγίνα πως είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά παραξενεύεται αρκετά από την αντίδρασή της.. Η Ευδοκία παίρνει δραστικά μέτρα και βγάζει τον ντεντέκτιβ που την παρακολουθούσε απ’ τη μέση, αφήνοντας τον Μιχαήλ τρομοκρατημένο! Ο Ηρόδοτος μαθαίνει επιτέλους το μεγάλο μυστικό της Μαρούσκα! Στο τέλος, ο Ανδρέας δέχεται την πιο απρόσμενη επίσκεψη!

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
(Περίμενε 5 δευτερόλεπτα στο σύνδεσμο adfly και πάτησε στο "Skip ad" πάνω δεξιά)

Επεισόδιο 219 (14ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Η Ρεγγίνα δηλώνει στον Ανδρέα πως θα τον υποστηρίξει σε ότι κι αν χρειαστεί πράγμα που μαθαίνει ο Φίλιππος και γίνεται έξαλλος, αλλά δεν καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη. Παράλληλα ο Ηρόδοτος διώχνει έξαλλος από το σπίτι του την Μαρούσκα ενώ ο Μίλτος έχει εξαφανιστεί κάνοντας τον Σάββα να λιώνει από αγωνία. Η Ευδοκία κερδίζει συνεχώς πόντους με την Ιωάννα, ενώ οργανώνει μυστικά να παρουσιάσει μια άλλη στην θέση της ως Ευδοκία. Ο Πέτρος κάνει μια επίσκεψη στο γραφείο της Ρουμπίνης πράγμα που δεν αρέσει ιδιαίτερα στον Μάξιμο. Ταυτοχρόνως σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Μαρία αφού η κόρη της, της ζητά να μην ξαναδεί τον Φίλιππο, ενώ ο Φίλιππος της ζητά να διαλέξει με ποιον θέλει να είναι. Τέλος η Ιωάννα αποφασίζει και λέει στον Μιχαήλ ότι την πόρνη που τον κατηγορεί, την πλήρωσε η Βίκυ για να τον καταστρέψει.

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
(Περίμενε 5 δευτερόλεπτα στο σύνδεσμο adfly και πάτησε στο "Skip ad" πάνω δεξιά)

Επεισόδιο 220 (15ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Ο Μάξιμος πετυχαίνει την Ρουμπίνη και τον Πέτρο μαζί και αμέσως καταλαβαίνει τις προθέσεις του! Ο Σάββας το παίρνει απόφαση και πάει στο τραπέζι που τον κάλεσε η γυναίκα του Μίλτου.. Ταύρος γίνεται ο Ηρόδοτος μόλις ανακαλύπτει ότι η Μαρούσκα του χρέωσε την πιστωτική κάρτα με δέκα χιλιάδες ευρώ!! Στο μεταξύ, η Ιωάννα, απογοητευμένη από την απόρριψη του Δημήτρη, πάει και βρίσκει την Ρεγγίνα, θέλοντας να της κάνει ξεκαθάρισμα.. Η μικρή Νεφέλη, αιφνιδιάζει την Μαρία όταν της λέει πως θέλει να μιλήσει στον Φίλιππο!! Στο ίντερνετ διαρρέει φωτογραφία της Ρουμπίνης σε προσωπική στιγμή με τον Πέτρο και τα πράγματα σοβαρεύουν πολύ απότομα.

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
(Περίμενε 5 δευτερόλεπτα στο σύνδεσμο adfly και πάτησε στο "Skip ad" πάνω δεξιά)

Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου