Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Ρουά Ματ: Τα επεισόδια 221 - 225 ( Επεισόδια 16- 20 2ου κύκλου) πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ρουά Ματ: Τα επεισόδια 221 - 225 ( Επεισόδια 16- 20 2ου κύκλου) πριν παιχτούν στην τηλεόραση
Επεισόδιο 221 (16ο, β' κύκλου)
Περίληψη:


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
(Περίμενε 5 δευτερόλεπτα στο σύνδεσμο adfly και πάτησε στο "Skip ad" πάνω δεξιά)Επεισόδιο 222 (17ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Ο Μάξιμος γυρίζει από την Μονεμβασιά, έχοντας μάθει ένα συνταρακτικό μυστικό από τη μητέρα της Ρουμπίνης, που τον κάνει να την αποφεύγει εντελώς και να μην της απαντάει στα τηλέφωνα. Η Ρουμπίνη πιστεύει πως έχει δει τις φωτογραφίες από την έξοδό της με τον Πέτρο κι έχει θυμώσει πολύ. Ο Μάξιμος εμπιστεύεται το μυστικό που έμαθε μόνο στον Δημήτρη, ξορκίζοντάς τον να το πάρει μαζί του στον τάφο. Ο Ηρόδοτος είναι χάλια με το χρέος των 10.000 ευρώ που του έχει αφήσει η Μαρούσκα στην πιστωτική του κάρτα. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η Ιωάννα του δίνει μια επιταγή 10.000 ευρώ, για να ξεχρεώσει. Ο Δημήτρης κι η Ρεγγίνα εξομολογούνται πως αγαπούν ο ένας τον άλλον. Η Ηρώ κι ο Φίλιππος αρχίζουν να έρχονται κοντά, σαν φίλοι. . Η Ιωάννα πηγαίνει στο σπίτι της Ευδοκίας, όπου συναντά τη Ρούλα που παριστάνει την Ευδοκία. Ο Μάξιμος αφήνει τη Ρουμπίνη να νομίζει πως είναι εκτός Κύπρου, αλλά αυτή μαθαίνει πως είναι στο σπίτι του. Καταλαβαίνει ότι της κρύβεται και πάει να τον αντιμετωπίσει στην εταιρεία. Όμως εκεί ο Μάξιμος της επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη!


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
(Περίμενε 5 δευτερόλεπτα στο σύνδεσμο adfly και πάτησε στο "Skip ad" πάνω δεξιά)

Επεισόδιο 223 (18ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Ο Μάξιμος χρησιμοποιεί ως δικαιολογία το δείπνο της Ρουμπίνης με τον Πέτρο και της λέει να χωρίσουν αφήνοντας την απαρηγόρητη. Παυλίνα και Μιχαήλ τα βρίσκουν μετά από ένα καβγαδάκι με αφορμή το απροσδόκητο φιλί του Ηρόδοτου αλλά ο Ηρόδοτος το βάζει πείσμα και θέλει να διεκδικήσει ξανά την Παυλίνα. Ταυτοχρόνως η Ρούλα ξεμπερδεύει με την Ιωάννα αφού την εκφοβίζει ότι θα καλέσει την αστυνομία και τους δημοσιογράφους ενώ η Ευδοκία/Κατερίνα δίνει στην Ιωάννα την πληροφορία πως η Ευδοκία επισκέπτεται στην φυλακή τον Ανδρέα. Παράλληλα ο Σάββας ανησυχεί γιατί ο Μίλτος έχει εξαφανιστεί και το σπίτι είναι κλειστό σαν να έχουν φύγει διακοπές. Τέλος η Ρουμπίνη αναγκάζεται να ζητήσει από τον Πέτρο να πει στον Μάξιμο ότι δεν τρέχει τίποτα ανάμεσά τους, πράγμα που ο Πέτρος αρνείται αρχικά, αλλά στην συνέχεια πείθεται….

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
(Περίμενε 5 δευτερόλεπτα στο σύνδεσμο adfly και πάτησε στο "Skip ad" πάνω δεξιά)

Επεισόδιο 224 (19ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Ο Μάξιμος παραμένει σκληρός απέναντι στην Ρουμπίνη και αποκλείει κάθε ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί.. Η Ιωάννα που ξέρει ότι ο Ανδρέας έχει επαφές με την Ευδοκία, πάει και τον βρίσκει στη φυλακή και του ζητάει εξηγήσεις.. Ο Σάββας είναι καταρρακωμένος με την εξαφάνιση του Μίλτου, μαθαίνει όμως όλη την αλήθεια για το που βρίσκεται από τον Ηρόδοτο και μένει.. άφωνος!! Η Παυλίνα, που δεν αντέχει να βλέπει την Ρουμπίνη σε αυτή την κατάσταση, πάει στον Μάξιμο τον ρωτάει τι έχει γίνει, κι αυτός της λέει πως βρήκε άλλη και δεν γυρίζει πίσω!! Ο Φίλιππος αλλάζει εντελώς διάθεση μόλις η Νεφέλη του εξομολογείται κάτι..

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
(Περίμενε 5 δευτερόλεπτα στο σύνδεσμο adfly και πάτησε στο "Skip ad" πάνω δεξιά)

Επεισόδιο 225 (20ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Η Νεφέλη ξεκαθαρίζει στον Φίλιππο ότι τον αγαπάει πολύ, αλλά πατέρας της είναι και θα είναι για πάντα ο Αντρέας. Η Παυλίνα λέει στην Ρουμπίνη πως ο Μάξιμος έχει άλλη. Γίνεται η δίκη του Αντρέα, όπου πηγαίνουν όλοι. Εκεί συναντιούνται ο Μάξιμος και η Ρουμπίνη και το κλίμα είναι άσχημο μεταξύ τους. Αλλά κι η Ιωάννα δεν χαίρεται καθόλου, που βλέπει στη δίκη τον Δημήτρη με την Ρεγγίνα. Το νέο πως η γυναίκα του Μίλτου έχει μόνο μερικούς μήνες ζωής, έχει σοκάρει τον Σάββα, που ανησυχεί ιδιαίτερα για την εξαφάνιση του Μίλτου και όλης της οικογένειας. Όταν ο Μίλτος τελικά εμφανίζεται κι ο Σάββας προσπαθεί να του αποσπάσει την αλήθεια, ξεσπάει σε κλάματα και φεύγει. Ο Μιχαήλ κι η Ευδοκία, αρχίζουν να έρχονται «κοντά», γιατί συνεργάζονται άψογα στο εργοστάσιο. Η δίκη καταλήγει θετικά για τον Αντρέα, ο οποίος γυρίζει στο σπίτι του και ζητάει στη Μαρία να μην χωρίσουνε ακόμα, αλλά να του δώσει δύο μήνες καιρό, για να προσαρμοστεί. Η Μαρία δέχεται. Οι δύο μήνες περνάνε. Η Ευδοκία βάζει το μαχαίρι στο λαιμό του Αντρέα, για τα λεφτά που της χρωστάει για τις «υπηρεσίες» της. Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στην Ρεγγίνα. Όταν το μαθαίνει η Ιωάννα καταρρέει. Η Μαρία αποκαλύπτει στον Αντρέα πως είναι έγκυος από τον Φίλιππο!

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
(Περίμενε 5 δευτερόλεπτα στο σύνδεσμο adfly και πάτησε στο "Skip ad" πάνω δεξιά)

Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου